Bine ati venit!

Centrul Educaţional „Maria Pro Day” a luat fiinţă în martie 2008.

Activitatea a început în mai 2008, cu „After school” şi un număr de 5 copii. În luna iulie 2009 începe să activeze Grădiniţa „Maria Pro Day”.
Pe parcurs, activitatea educaţională s-a diversificat continuu: s-au introdus noi programe internaţionale de educare, ceea ce a determinat o creştere a numărului de beneficiari ai centrului. 

Preocupată şi de dezvoltarea copiilor din cursul preşcolar, în luna mai 2009 am descoperit în FasTracKids® cel mai bun program de educaţie complementară la nivel mondial.  

Centrul şi-a propus să fie deschis şi în vacanţele şcolare pentru a veni în întâmpinarea acelor părinţi care prin natura ocupaţiilor nu au timpul necesar pe care ar dori să-l petreacă cu copiii şi care doresc să le asigure o petrecere activă a timpului liber. 

Încurajaţi de evoluţie şi din dorinţa de oferi ce este mai nou şi mai eficient în materie de educaţie copiilor din Piteşti, am căutat permanent noi programe educaţionale prin care să contribuim la dezvoltarea personală a celor care beneficiază de serviciile noastre. Astfel încă din noiembrie 2008, pentru copiii de la after school (8-12 ani) am aplicat prin Clubul „Mind Lab”, un program educaţional, o metodă internaţională (israeliană) de dezvoltare a gândirii logice, a capacităţilor de a-şi stabili obiective şi strategii , dar şi a capacităţilor de muncă în echipă prin joc.

Activitatea din club, printr-o abordare unică, dezvoltă gândirea creatoare, inteligenţa emoţională şi abilităţile sociale pornind de la jocuri prin care copiii experimentează strategii şi modele de gândire. 

 

 

 

 

Numar Telefon:

0729050635

Email:

frangulea_marioara@yahoo.com

 

Prezenta web:

 

http://www.ftk.ro/

http://http//www.fastrackids.com

Ultimele cautari

::